Fabulous Weddings and Events
Beach Scene
Fabulous
Weddings and Events

Ontdek de Wereld samen met Fabulous!

Een bruiloft, evenement of een speciale gebeurtenis aan het plannen? Hoop je dat het een weerspiegeling van jullie dromen, persoonlijke stijl of professionele doelstelling zal worden?

Fabulous Weddings and Events zal je helpen om jouw verwachtingen te overtreffen. Ik zal zorgen voor een stress vrije organisatie en coördinatie van het evenement, zodat jij volledig kunt genieten van jouw speciale dag.

Met meer dan vijf jaar professionele ervaring in de evenementen coördinatie, binnen een diversiteit van culturele instellingen, bied ik een breed scala van aangepaste diensten en geïndividualiseerde op maat gemaakte pakketten om te voldoen aan jouw speciale wensen. Mijn ervaring in deze evenementen sector, uitgebreid met een groot netwerk aan leveranciers die decoratie en facilitaire dienstverlening op het eiland bieden, zullen ervoor zorgen dat het pad naar jouw speciale dag zorgeloos, professioneel uitgevoerd en een mooie herinnering zal worden.

Fabulous Weddings and Events biedt u de volgende diensten aan: -Huwelijken -Evenementen -Huwelijks aanzoeken:

  • Bruiloften
  • Events
  • Huwelijksaanzoeken

Curaçao

Curaçao Map
Curaçao is een warme en gastvrije plek. Het is de perfecte locatie voor jouw speciale dag - een exclusief juweel in het Caribisch gebied. Een van de ABC-eilanden - Aruba, Bonaire en Curaçao. Dit afgelegen hoekje van het paradijs wacht op u en is de perfecte setting voor jouw evenement. Curaçao biedt prachtige stranden, spectaculaire duik- en snorkeltrips, prachtige architectuur, activiteiten en avonturen voor ieders plezier; zoals zwemmen met dolfijnen, zeilen en mountainbiken. Ontdek de multiculturele kant van Curacao, met intrigerende muziek, kunst en verfijnde keuken.